Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart) in Zwolle

Een overzicht van alle binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart) in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Scheepvaartbedrijf H.W. van Lang
april 2013

De onderneming Scheepvaartbedrijf H.W. van Lang is gevestigd op Beeldsnijderstraat 227 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043CVZwolleStadshagenSchoonhorst
AQUA LOGISTICS V.O.F.
april 2013

De vennootschap onder firma AQUA LOGISTICS V.O.F. is gevestigd op Vloedschuurstraat 3 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043HEZwolleStadshagenFrankhuis
Scheepvaartbedrijf Alca
april 2013

De onderneming Scheepvaartbedrijf Alca is gevestigd op Ariensware 5 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8014TGZwolleIttersumIttersumerlanden
Scheepvaartbedrijf M.S.
april 2013

De onderneming Scheepvaartbedrijf M.S. "Anje-W" is gevestigd op Kolbleikolk 37 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8017NHZwolleSchelleSchellerlanden
Viking Shipping B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Viking Shipping B.V. is gevestigd op Werkerlaan 85 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043LTZwolleStadshagenMilligen
V.O.F. Comienzo
april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Comienzo is gevestigd op Rietlandstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043XKZwolleStadshagenFrankhuis
V.O.F. Kroes-Keizer
april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Kroes-Keizer is gevestigd op Sterrenkroos 43 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043NDZwolleStadshagenMilligen
V.O.F. Kranerweerd
april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Kranerweerd is gevestigd op Ahnemstraat 9 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043REZwolleStadshagenWerkeren
Scheepvaartbedrijf Stam-Zwiers
april 2013

De onderneming Scheepvaartbedrijf Stam-Zwiers "Anteros" is gevestigd op Van Ummenstraat 21 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8022BKZwolleDiezerpoortHogenkamp
V.O.F. Stekro
april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Stekro is gevestigd op Fonteinkruid 44 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043NCZwolleStadshagenMilligen
V.O.F. Bosma-Touw
april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bosma-Touw is gevestigd op Kamperstraat 14C te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8011LMZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
La Vida
april 2013

De onderneming La Vida is gevestigd op Arendshorstlaan 8 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043VEZwolleStadshagenWerkeren
Wendelien Shipping
april 2013

De onderneming Wendelien Shipping is gevestigd op Egelveld 13 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8017LSZwolleSchelleSchellerlanden
G. Nieboer m/s Nivoma
april 2013

De onderneming G. Nieboer m/s Nivoma is gevestigd op Molenweg 291 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8012WHZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
Firma J. Jongman en Zonen m/s Vigilate-et-Orate
april 2013

De vennootschap onder firma Firma J. Jongman en Zonen m/s Vigilate-et-Orate is gevestigd op Broederschap 23 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8014XBZwolleIttersumIttersumerlanden
Vos Arends Holding B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Vos Arends Holding B.V. is gevestigd op Provincieroute 134 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8016GMZwolleSchelleOldenelerlanden-Oost
V.O.F. Devanci
april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Devanci is gevestigd op Fonteinkruid 12 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043NBZwolleStadshagenMilligen
V.O.F. G. Idzenga Scheepvaartbedrijf
april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. G. Idzenga Scheepvaartbedrijf is gevestigd op Alerdinckstraat 8 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043VBZwolleStadshagenWerkeren
S. Kiers V.O.F.
april 2013

De vennootschap onder firma S. Kiers V.O.F. is gevestigd op Houtwalstraat 31 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043VGZwolleStadshagenFrankhuis
J. Jut V.O.F.
april 2013

De vennootschap onder firma J. Jut V.O.F. is gevestigd op Kleimos 4 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

8043MCZwolleStadshagenMilligen

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk