Bloemenwinkels in Amstelveen

Zoek je een bloemenwinkel in Amstelveen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Amstelveen.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Verheggen Fleur B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Verheggen Fleur B.V. is gevestigd op Amsteldijk Zuid 142 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Tully Flowers The Second
Opgericht in April 2013

De onderneming Tully Flowers The Second is gevestigd op Amsterdamseweg 0NAAST NR.136 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Bouquet-Shop
Opgericht in April 2013

De onderneming De Bouquet-Shop is gevestigd op Van der Hooplaan 191A (KIOSK) te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenhandel S. Smit en Zn.
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenhandel S. Smit en Zn. is gevestigd op Buitenplein 76 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloembinderij Marisha
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloembinderij Marisha is gevestigd op Parlevinker 61 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemsierkunst H. Noordman
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemsierkunst H. Noordman is gevestigd op Brink 38 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Kwekerij-Tuincentrum Het Zuiden B.V. is gevestigd op Amsteldijk Zuid 204A te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Van Noord's Dierenvoeders
Opgericht in April 2013

De onderneming Van Noord's Dierenvoeders is gevestigd op Oude Karselaan 15 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenshop
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenshop "Debby" is gevestigd op Kostverlorenhof 0T/O 59 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierplezier
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierplezier is gevestigd op Brink 10 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Dimbo
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Dimbo is gevestigd op Lindenlaan 374 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemencentrum Konijnenburg B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Bloemencentrum Konijnenburg B.V. is gevestigd op Handweg 99 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Tuincentrum Amstelveen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum Amstelveen B.V. is gevestigd op Handweg 121 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenkiosk A.A. Jonas B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Bloemenkiosk A.A. Jonas B.V. is gevestigd op Groenhof 142A te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hengelsport Amstelveen
Opgericht in April 2013

De onderneming Hengelsport Amstelveen is gevestigd op Van der Hooplaan 151A te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement