Garagebedrijven in Heerenveen

Zoek je een garagebedrijf in Heerenveen? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Heerenveen.

Filter Filter

Vrijdag 18 maart 2016

Evertzen Classics
Opgericht in Februari 2016

De besloten vennootschap Evertzen Classics is gevestigd op Neptunus 51-65 te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Donderdag 1 januari 2015

A.S.M Auto Service Mulder
Opgericht in Augustus 2013

De onderneming A.S.M Auto Service Mulder is gevestigd op Wjitteringswei 49 te Aldeboarn en is actief in de branche garagebedrijven.

Wensink
Opgericht in April 2013

De onderneming Wensink is gevestigd op Venus 1 te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

ABD Heerenveen
Opgericht in April 2013

De onderneming ABD Heerenveen is gevestigd op Skrynmakker 26 te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Raggers Heerenveen
Opgericht in April 2013

De onderneming Auto Raggers Heerenveen is gevestigd op Houtdraaier 6 te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Jelle Talsma Heerenveen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Jelle Talsma Heerenveen B.V. is gevestigd op Skrynmakker 20 te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Van der Meulen
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Van der Meulen is gevestigd op Schoterlandseweg 84 te Oudeschoot en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Classic Cars Friesland B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Classic Cars Friesland B.V. is gevestigd op Súdkant 1 te Aldeboarn en is actief in de branche garagebedrijven.

Automobielbedrijf T. Mevius
Opgericht in April 2013

De onderneming Automobielbedrijf T. Mevius is gevestigd op Schoterlandseweg 78 te Mildam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

v.o.f. Autobedrijf O. van der Molen
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma v.o.f. Autobedrijf O. van der Molen is gevestigd op Leeuwarderstraatweg 105 te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Lukas de Vries
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Lukas de Vries is gevestigd op Industrieweg 11 te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Kars
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Kars is gevestigd op de Stapeling 2A te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

A.S. Auto-Care
Opgericht in April 2013

De onderneming A.S. Auto-Care is gevestigd op Bij de Leijwei 85 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Netto-occasions.nl
Opgericht in April 2013

De onderneming Netto-occasions.nl is gevestigd op Beurtschip 35 te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Bosma's Handelsonderneming
Opgericht in April 2013

De onderneming Bosma's Handelsonderneming is gevestigd op K J Hornstraweg 5A te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent