Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten in Zwolle

Een overzicht van alle huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Talentcare B.V.
maart 2017

De besloten vennootschap Talentcare B.V. is gevestigd op Polbeek 63 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8033ADZwolleAalandenAalanden-Oost
autismehuis
januari 2016

De besloten vennootschap autismehuis is gevestigd op Terborchstraat 1 te ZWOLLE en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8011GDZwolleAssendorpStationsbuurt
Gosker Zorg B.V.
februari 2014

De besloten vennootschap Gosker Zorg B.V. is gevestigd op Nieuwe Markt 12 te ZWOLLE en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8011PEZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Stichting Kentalis Zorg
april 2013

De onderneming Stichting Kentalis Zorg is gevestigd op Jan Buschstraat 6 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8022DZZwolleDiezerpoortHogenkamp
Hof van Windesheim
april 2013

De onderneming Hof van Windesheim is gevestigd op Pastorieweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8015PKZwolleSoestweteringlandenWindesheim
Stichting Sprank
april 2013

De onderneming Stichting Sprank is gevestigd op Hanzelaan 334 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8017JLZwolleAssendorpHanzeland
Stichting Voorzieningen voor Verstandelijk en Meervoudig Gehandicapte Kinderen Zwolle e.o.
april 2013

De onderneming Stichting Voorzieningen voor Verstandelijk en Meervoudig Gehandicapte Kinderen Zwolle e.o. is gevestigd op Botlek 54 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8032CGZwolleAalandenAalanden-Zuid
Yovel
april 2013

De onderneming Yovel is gevestigd op Sterrenkroos 170 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8043NXZwolleStadshagenMillingen
Boerderij de Huppe
april 2013

De onderneming Boerderij de Huppe is gevestigd op Kleine Veerweg 9 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8017BPZwolleSchelleSchelle-Zuid en Oldeneel
Meesterwerk B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Meesterwerk B.V. is gevestigd op Rieteweg 45 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8041AJZwollePoort van ZwolleBedrijventerrein Voorst-A
Villa Vera
april 2013

De onderneming Villa Vera is gevestigd op Assendorperstraat 157 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8012DLZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
Zorg Onderneming Gosker
april 2013

De onderneming Zorg Onderneming Gosker is gevestigd op Bethlehems Kerkplein 30 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8011PHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
JeugdZorgBoerderij Herfte VOF
april 2013

De vennootschap onder firma JeugdZorgBoerderij Herfte VOF is gevestigd op Herfterlaan 32 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8026RBZwolleMarsweteringlandenHerfte
Frion
april 2013

De onderneming Frion is gevestigd op Govert Flinckstraat 31 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8021ETZwolleDiezerpoortHet Noorden
Kinderdagverblijf
april 2013

De onderneming Kinderdagverblijf "De Zeester" is gevestigd op Simon van Slingelandtplein 9 te Zwolle en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

8022BHZwolleDiezerpoortHogenkamp

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk