Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten) in Westland

Een overzicht van alle verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten) in Westland.

In Westland zoek ik een:

Maandag 8 april 2019

GWW Bureau B.V.
Opgericht in maart 2019

De onderneming GWW Bureau B.V. is gevestigd op Vlotlaan 4D te Monster en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Westland » Monster » Bedrijventerrein Vlotlaan » 2681RX

Vrijdag 13 april 2018

El Sleuvo B.V.
Opgericht in maart 2018

De besloten vennootschap El Sleuvo B.V. is gevestigd op Oranjewerf 30 te Maasdijk en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Westland » Maasdijk » Woonkern maasdijk » 2676TB

Woensdag 5 april 2017

Sky High Rental B.V.
Opgericht in maart 2017

De besloten vennootschap Sky High Rental B.V. is gevestigd op Hoogweg 15A te De Lier en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Westland » De Lier » Buitengebied De Lier » 2678KS

Maandag 20 juni 2016

Avimaterieel B.V.
Opgericht in april 2016

De besloten vennootschap Avimaterieel B.V. is gevestigd op Maasdijkseweg 136 te WATERINGEN en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Westland » Wateringen » Bedrijventerrein Wateringen » 2291PJ
Vvalo Materieel B.V.
Opgericht in april 2016

De besloten vennootschap Vvalo Materieel B.V. is gevestigd op Koopmanstraat 34 te NAALDWIJK en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Westland » Naaldwijk » Bedrijventerrein De Woerd » 2672GB

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westland

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?