Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie) in Zwolle

Een overzicht van alle bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie) in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

KayDesign
januari 2016

De onderneming KayDesign is gevestigd op Soerensebeek 8 te ZWOLLE en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8033DLZwolleAalandenAalanden-Oost
Atelier Merique
januari 2015

De onderneming Atelier Merique is gevestigd op Jupiterstraat 85 te ZWOLLE en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8022RJZwolleDiezerpoortHogenkamp
Paard & Ring
januari 2015

De onderneming Paard & Ring is gevestigd op Verhulststraat 38 te ZWOLLE en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8031EVZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
La Taupiniere
maart 2013

De onderneming La Taupiniere is gevestigd op Hasselterdijk 57A te Zwolle en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8043PGZwolleStadshagenStadsbroek
Edelsmederij Sand'or
maart 2013

De onderneming Edelsmederij Sand'or is gevestigd op Mimosastraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8013SBZwolleAssendorpPierik
Proot Edelsmeden
maart 2013

De onderneming Proot Edelsmeden is gevestigd op Posthoornsbredehoek 14 te Zwolle en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8011XBZwolleBinnenstadNoordereiland
In Kees of Metals
maart 2013

De onderneming In Kees of Metals is gevestigd op Rieteweg 10 te Zwolle en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8041AKZwollePoort van ZwolleBedrijventerrein Voorst-A
Door Edelsmeden
maart 2013

De onderneming Door Edelsmeden is gevestigd op Spoelstraat 32 te Zwolle en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8011RXZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Brinkert Edelsmid
maart 2013

De onderneming Brinkert Edelsmid is gevestigd op Landsheerlaan 95-97 te Zwolle en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8016EWZwolleSchelleOldenelerlanden-Oost
Hans Amelsbeek
maart 2013

De onderneming Hans Amelsbeek is gevestigd op Boddemate 8 te Zwolle en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8014JHZwolleIttersumGerenbroek
Zilverlinde
maart 2013

De onderneming Zilverlinde is gevestigd op Telemannstraat 124 te Zwolle en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8031KMZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
Sasja Saptenno
maart 2013

De onderneming Sasja Saptenno is gevestigd op Zomertalinghof 9 te Zwolle en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

8043JWZwolleStadshagenMillingen

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk