Garagebedrijven in Amstelveen

Zoek je een garagebedrijf in Amstelveen? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Amstelveen.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

H. van Poelgeest Oud-Centrum B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap H. van Poelgeest Oud-Centrum B.V. is gevestigd op Burgemeester A. Colijnweg 6- 8 te Amstelveen en is actief in de branche garagebedrijven.

RESTO AUTO'S
Opgericht in April 2013

De onderneming RESTO AUTO'S is gevestigd op Faustlaan 36 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Electrosky
Opgericht in April 2013

De onderneming Electrosky is gevestigd op Straat van Gibraltar 27 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Opgericht in April 2013

De onderneming "A.G." Auto's is gevestigd op Ouderkerkerlaan 139 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autocentrum Gerkra
Opgericht in April 2013

De onderneming Autocentrum Gerkra is gevestigd op Noorddammerweg 25 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Nieuwendijk Amstelveen
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Nieuwendijk Amstelveen is gevestigd op Traviatastraat 2 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

AUTOFEST B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap AUTOFEST B.V. is gevestigd op Ouderkerkerlaan 13 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Mulder Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Mulder Auto's is gevestigd op De Weteringsbrugmolen 76 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

M & F Cleaning Service
Opgericht in April 2013

De onderneming M & F Cleaning Service is gevestigd op Zijdelweg 19 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Budget Auto's Amsterdam
Opgericht in April 2013

De onderneming Budget Auto's Amsterdam is gevestigd op Kringloop 75 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Bangarage B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Bangarage B.V. is gevestigd op Grutterij 7- 9 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Antonides Automotive
Opgericht in April 2013

De onderneming Antonides Automotive is gevestigd op Mr. F.A. van Hallweg 100 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Leijen
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage Leijen is gevestigd op Nieuwe Karselaan 67ACHTER te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Zenith Automobielbedrijf v/h van Kleef's Automobielbedrijf
Opgericht in April 2013

De onderneming Zenith Automobielbedrijf v/h van Kleef's Automobielbedrijf is gevestigd op Amsterdamseweg 467 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Van Kouwen Automotive
Opgericht in April 2013

De onderneming Van Kouwen Automotive is gevestigd op Vlielandstraat 1 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent